Sunday, July 19, 2009

Sabun Eumora..anda berminat?!!




Untuk memanfaatkan duit pinjaman TAPEM ak, barang kedua yang ak beli adalah sabun ni itupun setelah ak mengetahui kelebihannya bukan untuk cantik semata-mata tapi lebih ingin memberi peluang kepada my sis yang baru menceburkan diri dalam bidang bisnes ni. Dan untuk pengetahuan korang ak telah start gunakan sabun ni harini tau. Tak tahu lah ape jadi kat muka ak ni nanti. So sekarang ni ak nak berkongsi berita baik ni dengan semua rakan2 ak. Baru best. So, kalau korang berminat dengan sabun EUMORA ni boleh email terus kat hawa11_adam@yahoo.com


Apa Harga Mahal???!!

tak la. murah jea kalau baru dapat gaji atau pinjaman.lalalaa..erm sy rasa berbaloi dengan hasilnya nanti.


hasilnya korang boleh tengok kat sini..http://www.cantik-eumora.com/testi_bergambar.html

Kebaikan Menggunakan EUMORA :

* mengecilkan pori-pori
* mengawal blackheads dan whiteheads
* mengawal keseimbangan pH pada kulit
* mengawal masalah jerawat dan kulit sensitive
* mengurangkan kesan parut pada kulit
* mengurangkan pigmentasi dan mengawal masalah jeragat
* mampu mengurangkan garis-garis halus / kedut pada wajah
* membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, psoriasis, stretchmarks,
kesan selulit dsbnya
* kulit kelihatan 1 tona lebih cerah kerana proses exfoliation
* kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri-seri
* meningkatkan keupayaan kitaran sel kulit, menjadikan kulit sentiasa
anjal,sihat dan berseri
* sangat sesuai dan selamat digunakan kepada bayi dan kanak-kanak
* mengurangkan noda-noda hitam dan sel mati pada keliling leher, celah ketiak
dan bikini line
* bagus untuk mengekalkan keseimbangan minyak pada kulit kepala
* melembutkan rambut dan menyihatkannnya
* Matikan jerawat muka @ badan
* Kurangkan kedut muka, facelift up, eyebag, dark circles, jeragat,
pigmentation
* Menegangkan muka & berseri2
* Menjadi syampu utk menjadikan rambut lebih sihat, berkilat dan lembut.



1 comments:

Putra Al-Maliki said...

Tahniah. Selamat berniaga sahabatku... =)