Thursday, January 14, 2010

weekend wif kuarga angkat at Kg Pagoh, MLK



Weekend baru2 ni ak dengan adik angkat ak yang laen g melawat keluarga angkat kami di KG Pegoh, MLK...lama pulak rasenya tak jenguk mereka. tapi kami bermalam satu hari jer.. kebetulan aritu ada juga anak abah yang laen balik. malu lah pulak rasanya. Rasa nak suh qilah pusing balik jer. tapi dah terlajak betul2 depan laman mah abah.. adeh dah xley lari dah. masak ak kali nih...sampai2 kami minum petang. pastu mandi solat maghrib, borak pastu makan KFC, yg ni ank abah belanja..hehehe rezki. sambung borak lg..besoknye pulak kena bangun awal. Arini pagi2 lg abah dah tangkap ayam kg nak gulai cili api. BEST!..name jer ayam kg tapi macam ayam bandar pulak ak rase. Pas proses ayam tu, kena pangang baru sedap, kata orang kg, kena lah tolong kupik kelapa, mesin, panggang mana yg patut. Dalam kol 3 after makan kami terus gerak balik. Besok ade kuliah. (p/s: mekasih kat kuarga angkat menerima kunjungan kami, kat adik2 angkat ak yg laen, korang mmg best, Yam:xpe laen kali kite g lg yea..)








3 comments:

Ahmad Zulfadhli said...

wah.. dah ader keluarga angkat yer.. :D

asteroide said...

sape g program BAKSIS mesti dpt kuarga angkat..:)

Ahmad Zulfadhli said...

Awe, miliki buku2 ilmiaah karangan ikon2 terkenal seperti Dr. Fadzilah Kamsah, Ustaz Ismail Kamus, Ustazah Siti Norbahyah, Dr. Irfan Khairi dan lain2 lagi di http://www.stormreaders.net/zulfadhli sekarang!