Monday, February 22, 2010

tuLisan kU yanG tiaDa HaluaN

Lama rasanya tak update blog..kali ni ak teringin nak menulis. Pejam celik dah hmpir 2 tahun ak kat UTeM ni. Sem akhir ni sungguh mencabar, walaupun tak banyak subject tapi berat. PSM masih underconstruction lagi, makin nak abis makin menebal sikap malas ak. Kerap kali ak mencuba untuk berubah, tapi luntur bersama peluh ak. Mungkin dah terlalu lame kot ak study, dalam 6 tahun berterusan ak belajar, mungkin dah sampai masanya ak berubah lepas ni. Orang kata alam pekerjaan ni membosankan dan meletihkan, memang pun. Tah la, tak kan nak makan tido jea kot. Ak rasa diri ak pun dah laen, tak macam dulu, kawan ak pun cakap macam tu jugak, ak makin keras, tegas dah tak lembut macam dulu. Neway keadaan buat ak berubah. Dan ak selesa. skeras keras ak masih ak menjaga tatasusila dan adab ku sebagai gadis Islam. Harap ak tak dicemari dengan debu dunia. Kalau dulu ak susah nak mengalirkan air mata, jiwa keras, tapi sekarang ak mudah tersentuh bila melihat kesusahan orang laen. Mungkin pengaruh rakan ak yang lembut2x ni kot.hehhee... k la nak smbung bt poject FST pas ni nak godek system plk untuk PSM..doakan ak berjaya menghabiskan deggre ku wahai teman...aminnnnnn

1 comments:

Ahmad Zulfadhli said...

amin.. semoga awe berjaya abiskan degree awe.. :)

Putera Melaka,
Blog - http://www.puteramelaka.co.cc/
Laman Web Stormreaders - http://www.stormreaders.co.cc/
Kedai Buku "Online" Stormreaders - http://www.stormreadersstore.co.cc/

Dapatkan maklumat mengenai syarikat Stormreaders, produk2 ilmiahnya & cara untuk menjadi pengedar di http://www.stormreaders.co.cc/ sekarang!