Sunday, January 3, 2010

01-01-10

teringin gamaknye!
Dah lame rasenye tak update blog...klau cuti mmg ak malas nk turun cc, jauhlah. Pas abis study ni ak xtahulah bile lagi ak boleh berblog coz mah ak takde tenet. Pape pn wish u all selamat tahun baru 2010. 01-01-10 ak ngan bebudak mah ak keluar jalan2, neway kami pun da tahun akhir tah bile2 lagi boleh melepak same2. Next sem dah pract...cepat btol masa berlalu dan ak semakin tua tu yang pastinya. Tak g mane pun g dataran pahlawan n mahkota prade..Biasalah first week ni student ramai yang tak reti2 nak balik so kelas start nextweek fully..sebelum busy ni ley lah jalan2, kalau da start kelas jangan arap ler nak melepak macam ni...sem ni xbanyak kelas jam kredit pun sikit, tapi banyak subjek core tu yg fining tu,,tak per last sem..ak nak senyum jer..hidup mesti ceria...


hajat ahti nk g oversea..insyaALLAH...aminn

ehheheh


sje jer survey..lalala

3 comments:

Putra Al-Maliki said...

pergi kedai mainan x ajak pun.. x patut tul.. :D

johan said...

bli jer broadband kak.. murah2 da skang..

asteroide said...

beli mmg blh,..mslh nye klau line mcm hampeh..baek hompeh jer kan kankan