Thursday, November 12, 2009

Rojak asl blh jea ak nihh..

Last paper strike...strike ke..ke kuak lentang atas katil al maklumlah hujan2 ni mmg best buat aktiviti tu..tak perlu teman pun orait jer..hahhaha..tinggal satu jer paper lagi nih..adesh..
Hem walaupun busy ngan final tapi ak sentiasa on YM dan aktifkan diri kat sini...PAsni cuti sem. entah bile2 ak nak hapdate blog ak ni.lalala..

Nafsu mendownload meluap2..tak lame lagi kan cuti so, kena kumpul koleksi lagu ngan movie banyak2, sebulan lebih tu. maunye ak mati kebosanan kat umah.huhuuhu...tak tau la sempat ke tak, citer korean drama :YOU'RE BEAUTIFUL, ketika cinta bertasbih ni sedut dari my romate aini. Sabo jer tengok die layan citer ni. Tau la da abis paper.cessss!



Sempat lagi ak download mp3 cutter ni..memang istimewa la instaler ni. blh cut lagu+nak combine2kan lagu pun boleh sebeb ak tahu korang mesti terror buat lagu2 midley kan kan kan...pas anim, imah sambung, pastu baz, klau tak tersasar aini lak sambung, so mmg sesuai la installer ni klau korang download hahahaha...enjoy for it...

http://www.4shared.com/file/23272718/655985f3/mp3_cutter_joiner.html?s=1

udah awe udah ...study hawa study...haishhhh

1 comments:

Putra Al-Maliki said...

belajar2.. jangan heboh dengan download2 nie.. x masuk exam de.. =)