Tuesday, October 13, 2009

-----KeLuar berNaFas-----

Salam..beban kerja semakin banyak sejak 2 3 menjak nak abis kuliah ni. Jantung ak ni dah tak betul kadar denyutanye lagi. Manataknya, bial pikir bengkel, lab test, ngan pisentation lagi, tapi xper ak cuba amalkan beberapa terapi untuk normalkan balik jantung ak supaya tak berhenti berdenyut...Tapi bila pikir2x balik, kehidupan ak ni lebihnya kepada busy terhadap dunia, walaupun solat ku insyaALLAH cukup tapi rasa kehidupan dunia ku melebihi apa yang sepatutnya ak carik kat dunia untuk bekalan bertemu pemilik nyawaku. Tah la.
Dek kerana seharian ak bertapa dalam bilik, sambil saling berganti-ganti air dalam cawan ak ni, abis gak 5 paket milo instant ak telan sambil menyudahkan kerja yang memang tak kan sudah2 bikin ak senang nak tido o. Petang tu kawan2 ak ajak ak kuar, jalan2 amik angin. Sampai pakcik gerai tu kata, keluar amik angin ke..nampak sangat ke muka ak baru kuar dr rumah..hahaha...Mana la tak sakit kepala dok ngadap laptop jer.(p/s:bunyik mcm ayat mak ak jer, keluar gak rumah tu,tak rimas ke ko dok jer dalam bilik tuh)..hahaha nila rutin ak bila balik umah.lalala..

Sempat gak la melepak2x dulu sebelum ak jadi penunggu bilik yang setia. Sambil mata aktif menjamah suasana petang yang redup tu, sempat gak amik gambo kete ni..giler..cantik doe kerata ni..Agak2 klau ak kasi seni sikit kat kete tu comfirm cantik sikit. Yela skema sangat. (ko jng buat pasal awa, harga kete tu bkn singit 2)...hahahha..agak2 dengar suare azan, gerak la kami balik umah..OMG..bosannn..

gambo yg xde kaitan lngsung ngn entry ni...

p/s: ak tgh cari feel ni nak buat slide nk pisent besok..bsk baru smpai feel tugamaknya yea awa..

8 comments:

chipsmore said...

cantek selipar..haha ;)

Putra Al-Maliki said...

awe, study hard with the smartest way k...

psst: bile nak lawat blog zul nie... bile lawat tue tue komen lah sekali yer..hehe... =)

ina_lina said...

huhuk biasa la awa..semua org bz..x der ari yang membz kan dari selain membz kan diri ini

asteroide said...

to chipsmore
:- 2 singit 2 singitttt(hahaha)

t0 Putra Al-Maliki
:-tqiew...suke bace mls komen:)

to ina_lina
:-lg sthun jer lg ekk..caiyok2!

razif said...

ade jgk org bace ek...keep up the good work

GANBATTE!!!

razif said...

ade jugak org bace ek...keep up the good work

GANBATTE!!!

imHepPie said...

abes 5 peket milo??perghh gila kentang laa..

asteroide said...

to razif
:-e ak cekik gak bdk ni kang.jahat!
to imhepie
:-minum milo xpe..bkn minum air ketum..hahahha