Wednesday, August 5, 2009

Kehidupan ak yg SimPle

Sebelum buku arab ak sentuh, project software ak belek, dan statistic yang memang fantastic ak buat, tergerak pulak tangan ni nak menaip. Neway, kes H satu N Satu da parah kat kampus ak so di isytiharkan kampus kena tutup kadar segera. Apalagi hati melonjak-lonjak gembira, p/s: gembira ke?!!..Minggu ni sepatutnya ak ada kuiz arab, statistik, dan soft proj mngemnt(SPM).
Banyakkn? tu tak termasuk dengan projek, bengkel lg..huhuhu..tapi ak masih boleh bercuti dengan hati yang tenang lagi senang..hehehhe..tapi ak tak duduk rumah sampai seminggu pun,
tak de orang kat rumah better ak duduk kat mah sewa je. Dari ak merapu dengan lebih jauh lagi, dipendekkan post ni, nak kasi tau cuti 2 ari ni busy ngan mah mak sedara ak kenduri(sabtu), then besoknya ak pergi "mengantar" kira abg sedara ak kahwin kat merlimau.


next turn abg lan plk..lalalla

to abg sepul: selamat pengantin baru yea.

wif my sis NOOR ATIKAH


my grandma(green) masa kenduri mah mak lang...

***post yang ni tak de kena mengena dengan yang atas saja nak interupt, teruja tengok...best!!!



aini ngn sizling die..isk2


wet RM 50 baru..asal ak baru tau. hehehe
sape bg ni kat ak ak syg die lebey la...

4 comments:

♥chentaMAYA™ said...

kak~
akq bile lak mao kawen?
hee~

Putra Al-Maliki said...

Musim kawin akan melabuhkan tirainya sebelum menjelang Ramadhan...=)

Psst: Awe bile lagi? Dah ade calon ke? hehe

asteroide said...

bila ketemu dengan adamnya, maka akan berkahwinlah hawa :)

[نور عيني] said...

comelnyer aku rase diriku itu ;D