Sunday, April 26, 2009

MY First Konvokesyen...


Akhirnya berkonvo jugak ak. Tapi sedih la jugak sebab family ak tak dapat pergi tapi my sis jea pergi. Itupun sampai sana dia dah demam. Kesian la pulak tengok dia. Mungkin jalan jauh agaknya. Hihihii..(p/s: neway ak tengah demam jugak nih)..harini dah 3 paper final ak berlalu. Berbalik cerita konvo nih, ak rasa biasa jea sebab ramai kawan2 ak tak dapat hadir majlis konvo, mana taknya tarikh konvo ni langsung tak sesuai, semua sibuk dengan final exam. Ak dapat pergi pun macam xpergi jea. Sebab after konvo tu terkecoh- kecoh kena balik Melaka balik sebab ak ada paper CCT. Huh..tak dapat nak menjelajah kat gerai jualan langsung. Majlis hytea pn xdapat nak join…hukhukhuk Gambar pun tak banyak. Hem ak ni ratu photo tau kalau da posing ngan member2 ak adeh.. penuh la jugak memory 4 gig kamera tuh..ehehehe..ni jea yang sempat ak edit yang lain tuh len kali la…

p/s: terima kasih yang sangat banyak kepada famly anim, coz tumpangkan kami balik Melaka. Mekasih jugak kepada family eni sebab bagi kami berkumpul kat rumah kamu. Rindu kamu semua……


my housemate kat UTeM




















4 comments:

Zoel Ihsan said...

tahniah buat CIK HAWA & kwn2..

asteroide said...

oo..mekasihh

al€rt "dolpink" said...

bech tgk pic korang..teringat mase konvo taun lepas...sedeyyyy...;(
hehehe...
ape2 pun..congrat ea mucuk..hihihi

Putra Al-Maliki said...

Congratulation Siti Hawa binti Abdul Mutalif!

Zul,
http://putraalmaliki.via.my/