Tuesday, March 10, 2009

berpoye2 jap...ngeh2

Hajat hati nk start design poster Pojek Kewartawanan tapi tetiba jer terbuka folder pic masa ak g Melaka Tropical Fruit Farm Sungai udang Melaka. Tutup jap notes soft design + requirement. P/s: ak mid term subjek ni ari selasa ni tapi baru abis chapter 3 ada 3 lg chapter nk kena pulun malam ni...kuang2x...Continue…

Bertolak dari Kediaman UTeM kol 8.40. punye la awal ak ngn bdk mah ak turun sebab semalam tu ak Tanya pengetua die kata gerak kol 7.15pg ak turun kol 7.00 tau ingatkan da terlepas tapi tup2 kol 8.00 baru bebudak ni turun…housemate ak dengan masing2 mengeluarkan auta masing2 yang sama sekali memang auta!...tunggu punye tunggu barulah manusia2 kediaman ak kuar… pergh keluar jugak la peluh ak menunggu deorang nih. Xpe nasib baik xspoil mood orait jea..sampai sana sarapan n start la journey ak hari tu. Overall best! p/S: ak dapat la rasa buah Melaka camner..biar pelik pun rasanye. Hahaha…

Welcome to Melaka Tropical Fruit Farm!

Bola yang sangat beracun..n yg duduk ni mangsa2 poison..seb baek x mati…erk

Main apetah..ups kurang sopan pulak!

Dadu sikit punye besar.. menyebabkn group kwn ak tak berapa nak maju..wakaka..upsss!

My company First Group…

Kolej kediaman TTU2 + TTU3

Kepoyoan korang sangat terserlah..nghe2x

Gara2 kwn ak yg xberapa nak tinggi ni…lari mek bazz da bulat kn mate die..cabutt…!

Ngaku! Ak mmg takut sebenarnye..kuang2x..

Perh cayalah anim!..hem tp klau tggu 2 minit lg gerenti ko lari gak!...look at zety..peace maintain ekk…

I like..hahahaha

Pas capture pic ni ak terus buwekkk..sngt wangi!

Wa hahahaha…guling2 ak gelak masa nak upload pic nih tau..adik ak pn conpius tgk ak gelak!

What wrong with awe?!..hem ak rase mcm nk rebus jea keldai nih..nakal sngt!

Ape korang buat ni!! hem nila buah Melaka…hem ni bkn buah anggur ijau yea..


Kacip Kak Timah + tongkat pak Ali


Rasa macam sawah ni ak yang punye pulak..nak jadi peladang la plk rasanye…

Alahmak time up sebelum ak upload satu folder pic ni bek ak stop jea kat cni..kata2 diatas sekadar rencah semata2 tiada kena mengena samada yang hidup mahupun yang telah mati/meninggal dunia…majulah tropical Fruit farm untuk Melaka…hhohohoho..

3 comments:

al€rt "dolpink" said...

bech nye dye pegi berpoye2..
hehehehe...

ﺯﻮﺭﻴﻬﺎﻧﻴﻤ said...

huhuhu... comey nyer gmbor aku mu letok cni ork... dak per... comey gok pe... huhuhu

Zoel Ihsan said...

huh pgi tk ajak owg!!