Sunday, February 22, 2009

cerita semalam part 5

Niat untuk menulis selalu jea ak terpaksa tangguhkan dek kerana keletihan sehingga otak ak
xdapat nak mengeluarkan isi2 yang ak nk tulis walaupun ade hati yang nak menulis. tapi subuh ni, sebelum assmnt pemikiran kreatif dan kritis ak sentuh ak. Minggu ni banyak sangat mid term ngn lab test. Ada yg berturut dan berturut2 ari la ak tido tak normal. Lumah seorang pelajar.
Semalam ak tak dapat nk join budak rumah ak g tgk muvi. Ak penat sangat semalam. Pegi Hostp. Besar Melaka mcm
nk balik kg menunggu bas lamenye. Almaklumla hari jumaat mmg susah dpt bas. Da sampai hosp. pulak die kate xboleh
nak buat rawatan mesti ada surat dari klinik kesihatan. Tak boleh direct jumpe die. Ape lagi kehampaan yang nyatalah nampaknya.
Geram punye pasal ak habiskan duit beli sport shoes, siap beli kain baju kurung ngn tudung lagi. Ranap la jugak duet ak. Ak turun ngan romate ak aini.Die pn sakit gak. Sampai merah2 mata. Mungkin jugak dunia semakin panas la sekarang. Lepas balik jea smlm ak terus tido. Kepala berdenyut. Kalau korang ajak ak pi taman botanikal ke pantai ke boleh jea nk join pun, tapi tengok muvi tu ak kureng sikit. Sesak. p/s: ak ade capture gambar tapi xley nk letek cni sbb hndst ak ade TROJEN..hahhahah....baek ak tengok kat laptop. siap baring2 lagi. agaggrr :). Tak tahulah deorang balik kol wape semalam. Tapi yng pastinya ak akn turun join senaman aerobik petang ni. Tapi macam nak hujan jea petang ni

Hajat hati nak balik KG minggu ni. Tapi banyak pulak asmmnt nk kena submit. Terbantut lagi niat nak balik. Semalam mak ak call, surat konvo da sampai.
Hajat hati nak pergi TAPI tarikh die dekat sangat ngan final exam. nak kena beli baju konvo lg, bayaran die jea da dlm 200, tiket ak pergi balik da seratus.
Cmner la nk pegi gini. Tengokla klau larat ak pergi la. Tapi xbest la xdapat jumpe kawan2. Lame btol ak xjumpe deorang.

1 comments:

al€rt me said...

sabo ea mucuk...
jgn tensyen2...
usha tangga kejayaan..ehehe