Tuesday, March 30, 2010

JoDoh `"_"`

Pekara ni slalu menghantui ak...tp ak masih mcm ni. Ak pn xtahu ape yg patot ak cakap dan reply blik. Klau lelaki tnye da berpunye ke blom, ak jwb blom, sy suka kwn ngn sume org bt mase ni. Tu ke tandenye ak menolak mereka. Kan best kalau kita dapat baca hati orang lain. Ak bukan mencari yang hensem, kaya yang melampau, tapi cukuplah seorang lelaki yang boleh mengimamkan solatku, yg menjadi sahabat,teman, yang bisa menerima kekurangan dan berkongsi suka duka bersama, romantik walaupun jarang bercakap..indah... Disampingnya, ak akan rasa selamat dan bangga memilikinya. Bukan lelaki yang kaya tapi sombong, high taste, perasan bagus, hidup nak enjoy jer. Tapi persoalannya, siapa ak untuk memilih dan menolak jodoh ketentuan pencipta ak dan dia...hanya mampu utk berdoa kepada pencipta adam dan hawa...

2 comments:

Ahmad Zulfadhli said...

kebiasannya jodoh tue berada dekat dengan kita atau orang yang pernah kita kenal.. :)

asteroide said...

:)